O nama

BOMAX je osnovan 1992. godine u Subotici i od tada uspešno posluje u oblasti trgovine. Vremenom, preduzeće je raslo i razvijalo se tako da prerasta u jednog od vodećih uvoznika i distributera građevinskog materijala. Zadatak zaposlenih je da efikasno rade na ispunjavanju zahteva kupaca i poslovnih partnera.

U komunikaciji sa partnerima, bilo da su to kupci ili dobavljači, trudimo se da ostvarimo poslovne odnose koji kao posledicu imaju unapređenje rezultata poslovanja i podizanje nivoa zadovoljstva korisnika naših proizvoda i usluga.

Osnovni princip poslovanja je direktna prodaja našim kupcima na teritoriji cele Srbije. Posedujemo sopstveni vozni park za dostavu robe i naša vozila su uvek na putu u cilju zadovoljenja potreba naših kupaca.

Svakom novom zahtevu tržišta BOMAX će se brzo prilagođavati, kako praćenjem ponude građevinskog materijala, tako i stalnim sopstvenim istraživanjem.

Svake godine se trudimo da budemo što inovativniji nudeći našim kupcima nove proizvode i usluge koji su u skladu sa najnovijim svetskim standardima.

Svojim neprekidnim zalaganjem, BOMAX je zadobio poverenje mnogih kupaca, tako da je danas ponosan na svoj status u oblasti trgovine građevinskim materijalom.Lista partnera je dovoljno široka da se svakom izazovu tržišta može odgovoriti na najbolji mogući način.

Zadovoljstvo kupaca će i u narednom periodu biti naš osnovni cilj.

Biće nam čast da se i Vi uvrstite u našu mnogobrojnu zadovoljnu klijentelu.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.